Algemene voorwaarden webshop

 

Afhalen salon

Al onze producten kunnen op afspraak worden opgehaald in de salon; Boomstede 336 in Maarssen. Deze orders kunnen contant betaald worden of via online. Overschrijving ovv het ordernummer is ook een optie.

PostNL

Ook is het mogelijk jouw order via PostNL te verzenden. De verzendkosten bedragen € 7,25 en zijn gratis bij een orderwaarde van meer dan € 150,00. Orders die verzonden worden met PostNL, dienen vooraf betaald te worden (betaalverzoek of overschrijving ovv het ordernummer).

Spoedbestelling?

Heeft u met spoed producten nodig, neem dan even contact met ons op 0628565651

Levertijden

De vermelde levertijden zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend en/of schadevergoedingen worden geclaimd. Levertijden zijn ook met uitzondering van weekenden en nationale feestdagen.

Ontvangst producten

Controleer bij ontvangst direct verpakking en product op eventuele beschadigingen. Neem per omgaande contact op indien iets niet in orde is.

Klachten

Niet tevreden? Vertel het ons! Stuur een mail ovv uw ordernummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een oplossing te bespreken.

Retouren

De retourtermijn voor onze producten bedraagt 14 dagen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, de kosten zijn ook voor rekening van de klant. Afgeven in de salon kan ook op afspraak. Bewaar het verzendbewijs goed! Zonder bewijs van verzending kunnen wij geen onderzoek starten naar vermiste retouren en kunnen wij niet overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Terugbetaling wordt alleen gedaan mits het artikel in de originele onbeschadigde ongeopenede verpakking retour is. Retour gezonden producten mogen worden afgewezen indien niet aan alle voorwaarden is voldaan.

Prijzen

Prijswijzigingen voorbehouden

Afbeeldingen

Aan de product afbeeldingen in onze webshop kunnen geen rechten worden ontleend.