Geschikt voor (bijna) iedereen zelfs de gevoelige / allergische huid

Wat zijn Powder brows?

Powder brows is een vorm van permanente make-up waarbij een zachte, gepoederde look wordt gecreëerd in de wenkbrauwen, ook wel bekend als ombre-brows. In tegenstelling tot microblading, waar haartjes worden nagebootst, vullen we bij powder brows de wenkbrauwen subtiel in met een poedertechniek. Dit geeft een natuurlijke, maar toch opvallende uitstraling die bij elk gezicht past.

Hoe lang blijven Powder brows?

Powder brows blijven tussen de 1 en 2 jaar mooi, afhankelijk van jouw huidtype en je leefomstandigheden. Over het algemeen vervaagt de pigmentatie geleidelijk en kan een touch-up nodig zijn om de kleur en vorm te behouden.

 

Powder brows voor en na 

Intakegesprek

Twijfel je al een tijdje over permanente eyeliner of wenkbrauwen? Laat je dan eerst eens adviseren tijdens een intakegesprek!

We hebben de tijd om alles goed door te nemen (+_20 min).  Samen bespreken we wat je wensen zijn en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €10,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan verrekenen we deze kosten met de prijs voor de behandeling. 

Hoe lang blijven p.m.u. powderbrows zitten?

De duurzaamheid van permanente make-up eyeliner varieert per persoon, maar gemiddeld blijft het resultaat 1 tot 2 jaar zichtbaar. Factoren zoals huidtype, levensstijl, en nazorg kunnen de houdbaarheid beïnvloeden. Regelmatige touch-ups helpen om de kleur en vorm te behouden. 

Voordelen van de pmu powderbrow behandeling

 • Geschikt voor alle huidtype

 • Wij werken alleen met de powderbrow techniek wat het meest natuurlijke effect heeft

 • Wakker worden met perfecte wenkbrauwen/eyeliner

 • gaat gemiddeld 1,5 jaar mee

 • Geen beschadiging van de huid

 • Bijna geen roodheid of zwelling

Voor wie is Powder brows geschikt?

Permanente wenkbrauwen zijn ideaal als je altijd mooie wenkbrauwen wilt, zonder ze steeds te hoeven bijwerken. Of je nu een druk leven hebt, veel sport, of gewoon geen zin hebt in dagelijkse make-up, met powder brows ben je altijd verzekerd van een verzorgde look. Wij creëren de perfecte wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen. Onze ervaren p.m.u.-artiest, Ingeborg, stemt de behandeling volledig af op jouw persoonlijke stijl en wensen.

Belangrijke weetjes over p.m.u.

Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt.

Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).

Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).

Hygiƫne

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Bekijk hier onze ggd goedkeuring

Risico's of bijwerkingen

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes;
 • hemofilie;
 • chronische huidziekte;
 • contactallergie;
 • immuunstoornis;
 • hart- en vaatafwijkingen;
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen;
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan;
  op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen.

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Reserveren en annuleren

Voor een PMU-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 50 % van de geboekte PMU-behandeling. Wanneer de behandeling tot twee weken voor de gemaakte afspraak wordt geannuleerd, ontvangt u de gehele aanbetaling retour. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat wij iedereen kunnen helpen, omdat nieuw ontstane plekken in onze agenda weer opgevuld kunnen worden.

Afspraak maken


Boek jouw afspraak online op een moment dat jou uitkomt.

 *om no-shows te voorkomen vragen we een aanbetaling