Geschikt voor (bijna) iedereen zelfs de gevoelige / allergische huid

Wat is permanente make-up eyeliner?

Bij permanente eyeliner brengen we een dunne laag pigment langs de wimperlijn aan om je ogen te definiëren. Dit doen we met een speciaal apparaat dat pigment ín de huid brengt, vergelijkbaar met een tatoeage. Het resultaat is een blijvende eyeliner die niet vervaagt of uitloopt, waardoor je dagelijks tijd bespaart en altijd een frisse, strakke look hebt.

 

Wanneer zet je een permanente eyeliner?

Permanente eyeliner is ideaal als je elke dag moeiteloos stralende ogen wilt hebben. Of je nu een subtiele look wilt of juist een opvallendere eyeliner, wij passen de behandeling aan jouw wensen aan. Tijdens een intake bespreken we jouw voorkeuren en geven we persoonlijk advies.

Intakegesprek

Twijfel je al een tijdje over permanente oogmake-up of permanente wenkbrauwen? Laat je dan eerst eens adviseren tijdens een intakegesprek!

We hebben de tijd om alles goed door te nemen (+_20 min). Samen bespreken we wat je wensen zijn en welke behandeling daarbij het beste past. Dit kost eenmalig €10,-. Besluit je na de intake om de behandeling door te zetten dan verrekenen we deze kosten met de prijs voor de behandeling. 

Permanente eyeliner voor en na 

Infralash eyeliner

Met de Infralash techniek krijg je de meest natuurlijke permanente eyeliner. We brengen de eyeliner alleen tussen de wimperrand aan zodat de wimpers voller lijken. Ideaal voor mensen die weinig make-up dragen en een natuurlijke look willen.

120 minuten €250

Classic eyeliner

Deze vorm van permanente eyeliner is voller en wordt gebruikt om een make-up look te creëren. We brengen de Classic eyeliner aan op het bovenste en/of onderste ooglid. Dit maakt de ogen groter en geeft ze een liftend effect. 

120 minuten boven of onder| €300

150 minuten boven & onder 350

Schaduw eyeliner

Deze eyeliner is populair omdat het een natuurlijk effect geeft. Het accentueert de bovenkant van het oog met een classic eyeliner mét een wing, plus een Schaduw eyeliner boven de Classic eyeliner. Voor een zachte, natural look met oogschaduw-effect.

180 minuten €425

Hoe lang blijft permanente eyeliner zitten?

De duurzaamheid van permanente make-up eyeliner varieert per persoon, maar gemiddeld blijft het resultaat 1 tot 3 jaar zichtbaar. Factoren zoals huidtype, levensstijl, en nazorg kunnen de houdbaarheid beïnvloeden. Regelmatige touch-ups helpen om de kleur en vorm te behouden. 

Voordelen van p.m.u. eyeliner behandeling?

 

 • Langdurige resultaten: PMU (permanente make-up) eyeliner blijft jaren mooi, waardoor je elke dag wakker wordt met perfecte eyeliner zonder dagelijks bijwerken.
 • Tijd besparen: Bespaar tijd in je dagelijkse make-up routine. Geen gedoe meer met het aanbrengen van eyeliner elke ochtend.
 • Symmetrische ogen: Creëert een gelijkmatige en symmetrische look voor beide ogen, wat soms lastig is met reguliere eyeliner.
 • Veilig en pijnloos: De behandeling is veilig en wordt uitgevoerd met een verdovende crème, waardoor het bijna pijnloos is.
 • Waterproof: De eyeliner loopt niet uit bij contact met water, perfect voor zwemmen, sporten en huilen.
 • Altijd perfecte look: Of je nu net wakker bent, in de sportschool zit of uit het zwembad komt, je eyeliner blijft perfect zitten.
 • Aangepast aan jouw wensen: De vorm, dikte en stijl van de eyeliner kunnen volledig naar jouw wensen en oogvorm worden aangepast.
 • Verbeterde wimperlijn: PMU eyeliner kan de illusie van vollere en dikkere wimpers geven, wat zorgt voor een jeugdige en frisse uitstraling.
 • Allergievriendelijk: Ideaal voor mensen met allergieën voor reguliere make-up of gevoelige ogen.
 • Verbetert zelfvertrouwen: Altijd een verzorgde uitstraling hebben kan je zelfvertrouwen een boost geven.

 

Voor wie is permanente oogmake-up geschikt?

P.m.u. oogmake-up is geschikt voor bijna iedereen geschikt. Ook als je gevoelige ogen hebt of allergisch bent voor gewone make-up, is permanente eyeliner een uitkomst. Dankzij de ruime keuze aan kleurpigmenten kunnen we de perfecte match vinden voor jouw teint en oogkleur.

Belangrijke weetjes over p.m.u.

Permanente make-up is veilig en zelfs mensen met een allergische huid kunnen de behandeling ondergaan. U hoeft ook niet dagenlang thuis te blijven na een behandeling. U dient wel de nazorginstructies te volgen die u van ons mee krijgt.

Elk resultaat van een behandeling moet je zien als een wond en die wond heeft direct na de behandeling rust nodig. 5 dagen lang mag het behandelde deel niet met water in aanraking komen. Ook zonnebank/UV-licht, sauna/zwembad, make-up zijn verboden, voor een periode van +/- 2 weken (afhankelijk van jouw genezingsproces en van welk deel van je gezicht van PMU voorzien is).

Onderga dus nooit vlak voor een zonvakantie een PMU-behandeling (en ook niet voor cosmetische operaties in het gezicht), maar hou minstens een periode aan van 4 weken rust tussen behandeling en reis (of operatie).

Hygiƫne

Sinds 1 juni 2007 mag PMU (Permanente Make Up) uitsluitend worden aangebracht door salons met GGD-vergunning. Schoonheidssalon AltijdMooi beschikt over deze vergunning. Wij werken dus volgens strenge richtlijnen op het gebied van hygiëne, veiligheid, nazorg en voorlichting. Bekijk hier onze ggd goedkeuring

Risico's en bijwerkingen

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes;
 • hemofilie;
 • chronische huidziekte;
 • contactallergie;
 • immuunstoornis;
 • hart- en vaatafwijkingen;
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen;
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan;
  op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen.

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Reserveren en annuleren

Voor een p.m.u.-behandeling reserveren wij veel tijd, daarom vragen wij een aanbetaling van 50%. Als je de behandeling tot 2 weken vantevoren afzegt krijg je jouw aanbetaling terug. Daarna vervalt de retourmogelijkheid voor de aanbetaling.

Afspraak maken


Boek jouw afspraak gewoon online op een moment dat het jou uitkomt.
Om no-shows te voorkomen vragen we een aanbetaling