Permanente make-up | wenkbrauwen

Wie wil er geen volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is aan te bevelen als u door omstandigheden weinig of geen haar heeft of niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Op een geheel natuurlijke manier worden de wenkbrauwen op de contouren van het gezicht afgestemd met PMU dmv schaduwtechniek of hairstrokes (getekende haartjes).

Wenkbrauwen moeten uiteindelijk heel natuurlijk worden. Dit kan doordat verschillende technieken gecombineerd (kunnen) worden: haistrokes en schaduw. Heel belangrijk is dat er een ruime keuze is aan kleurpigmenten. Na de behandeling is de kleur in eerste instantie donkerder dan na verloop van het helingsproces. In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40% af. De komende weken na de behandeling zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Permanente wenkbrauwen

Hairstroke techniek

Hairstroke techniek, ook wel de haartjes techniek genoemd, is er voor de zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen (vandaar dat veel klanten voor deze techniek kiezen). Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (eigenlijk pigmenteren) in de huid. Doordat er haartjes bij jouw echte wenkbrauw haren worden getekend zal het resultaat zeer natuurlijk zijn.

Voordelen van de hairstroke techniek

  • Hairstroke techniek is bijna niet van het echt te onderscheiden;
  • Kan ervoor zorgen dat littekens niet meer zichtbaar zijn;
  • Zorgen voor symmetrische wenkbrauwen;
  • Alle vormen van wenkbrauwen zijn mogelijk!

Powder techniek

Powder- ofwel schaduwtechniek, voor zachte poederachtige maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd en een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd waardoor een natuurlijk zachte wenkbrauw ontstaat na genezing.

Deze techniek zien we veel terug komen bij mensen met een wat rijpere of vette huid of een huid met grove poriën. Daarnaast ook bij vrouwen en/of mannen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is deze techniek uiterst geschikt.

Voordelen van de powder brow techniek

  • De powder techniek is ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën;
  • De techniek zorgt ervoor dat het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet;
  • Is zeer geschikt voor de rijpere huid;
  • Zorgt voor symmetrische wenkbrauwen.
Lees meer over p.m.u. eyelinerLees meer over p.m.u. eyeliner

Foto’s