Gezichtsbehandeling

Schoonheidssalon AltijdMooi | gezichtsbehandelingen

Zoek je een schoonheidsspecialiste met veel ervaring en specialisaties? AltijdMooi Schoonheidssalon is een gezellige en professionele beautysalon aan huis, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid centraal staan.

Of je nu wilt genieten van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling, een luxe anti-age behandeling of kiest voor harsen; AltijdMooi doet er alles aan om jou weer stralend en met een perfect verzorgde huid te zien vertrekken. De kracht van deze salon schuilt dan ook in de tijd en aandacht die ze aan jou besteden!

Ontspannend

Tijdens onze ontspannende behandeling werken met de mooie producten van LeviSsime.

Wil je een behandeling waarin je zelf de keuze hebt tussen epileren of onzuiverheden verwijder ga dan voor de complete behandeling

Of ga jij voor een behandeling met alles erop en er aan; epileren, onzuiverheden verwijderen EN een massage kies dan voor de luxe behandeling?

Reinigend

Tijdens deze behandeling staat de reiniging van de huid centraal.

Heb je last van verstopte poriën, puistjes of gerstekorrels? Al deze huidoneffenheden zorgen ervoor dat de huid er dof of ongezond uitziet. Voor deze problemen en voor vele andere huidklachten kunnen wij reinigende behandelingen inzetten.

Tijdens de reinigende behandeling wordt de huid op een diep niveau gereinigd en alle oneffenheden verwijderd. Tijdens deze behandeling word de huid intensief gereinigd en zorgt ervoor dat de huid er weer stralend uit ziet.

Huidverbeterend

Bij deze behandeling gebruiken een chemische peeling van Alpha-h. Tijdens de peeling exfoliëren we de huid zeer intensief. Hiermee worden dode huidcellen verwijderd van het huidoppervlak met als resultaat:

  • De teint, textuur en het opnamevermogen van de huid verbeteren
  • De celvernieuwing wordt gestimuleerd.
  • Poriën verfijnen
  • Lijntjes en rimpels verzachten

Chemisch exfoliëren klinkt heftiger dan het is: Hiermee wordt niets anders bedoeld dan het weghalen van dode huidcellen met producten op basis van (fruit)zuren of enzymen. Zij worden allen gewonnen uit natuurlijke ingrediënten. Niks chemisch aan dus!

Losse behandelingen

Uitbreidingen van de gezichtsbehandeling

 

U kunt de gezichtsbehandeling altijd  (voordelig) uitbreiden met andere losse behandelingen,  zoals:

Bekijk onze Losse behandelingen»