MAKE-UP | DAG-AVOND

Dag & avond make-up aanbrengen voor een feest, een gala of een andere, speciale gelegenheid? Dan ben je bij schoonheidssalon AltijdMooi aan het juiste adres!

Wij willen je graag verrassen en laten stralen! Dankzij onze ruime ervaring en persoonlijke aanpak weten we zeker dat we je kunnen bieden wat je zoekt. Samen kijken we naar passende kleuren en stijlen, waardoor we de innerlijke en uiterlijke schoonheid van jou kunnen accentueren. Boek een volledig verzorgde make-up en leg de basis voor een stralende dag of een bruisende avond!

Dit krijg je:
– huidanalyse en advies
– aanbrengen huidverbeterend serum, ampul of crème
– eventuele proefmake-up (prijs in overleg)
– make-up voor dag of avond

Overige

Combinatiebehandelingen
Het plaatsen van dag- en avondmake-up is uitstekend te combineren met losse gezichtsbehandelingen zoals harsenepileren en verven.

Minerale make-up
Schoonheidssalon AltijdMooi werkt met hoogwaardige, minerale make-up van Be-Mineral. Deze make-up werkt huidverbeterend, zonder te irriteren, en is hiermee zelfs een weldaad voor de gevoelige huid.

Boekingen 
Het aanbrengen van de make-up kan op een gewenste locatie of in onze salon plaatsvinden. Het aanbrengen van dag- of avondmake-up kost € 32,50 per persoon. De kosten voor het aanbrengen van de make-up op locatie zijn uiteraard in overleg.

Foto’s