Sterproduct – Januari 2017

PEELING/LYSING] voor alle huidtypes 

Dit is het bestverkochte product bij schoonheidssalon AltijdMooi. Waarom? Je ziet direct resultaat . Namelijk: zacht,gezuiverd, egaal,gezonde glans. Wat ook erg belangrijk is dat een srub vaak wat te grof is voor de tegenwoordig dunne huidjes. In een scrub zit vaak gemalen olijf of abrikoospitten. Consument denkt dat hoe grover de korrel hoe beter het is, maar dat is absoluut niet waar. Al zou je de huid onder de loep houden zie je kleine krasjes. Moet je nagaan als je dit iedere week zou gebruiken hoe dun je huid dan wordt. Dit zie ik dan ook regelmatig voorkomen in de salon. 

Voordelen

  • Voor alle huidtypes; zelfs voor de dunne/gevoelige huid omdat er geen schadelijke korrels inzitten, maar ook ideaal voor de acné huid door de zuiverende werking
  • De grauwe dode huidcellen worden van de huid gehaald op een veilige manier
  • Stimuleerd de celvernieuwing en doorbloeding  van de huid. Hierdoor komt er een nieuwe stralende huid voor in de plaats.
  • Het is hét moment om een masker aan te brengen en de huid te verwennen met de sterke werkbare stoffen.

Gebruik:

– Breng een dun laagje PEELING Papain aan op het gezicht en de hals

–  Laat 10 minuten inwerken

–  Daarna met natte vingertoppen 1-2 minuten los masseren (vooral op plekken waar je last van onzuiverheden hebt) vervolgens met lauw water afspoelen.

“Het water activeert deze peeling. Het water geeft samen met de Peeling Papain een zuurstof behandeling/reactie en zorgt ervoor dat het vuil onder de huid naar boven komt. Dus ook ideaal bij een onzuiver-/acné huid! Als je weinig water toevoegt aan deze peeling/lysing dan activeer je het Zink. Hierdoor verweken mee-eters en dit product ook zeer geschikt voor de onzuivere / ontstoken of verstopte huid. Het vuil verweekt en binnen 5 minuten mag de je met lauw water de peeling/lysing afspoelen.”

-Verstandig is om de huid met de levissime Tonic/lotion na te behandelen.Last van mee-eters op de neus? Breng dan  5 dagen achter elkaar de peeling aan op de de neus. Het vervolgens nat te maken en het vijf minuten te laten intrekken.

-Bewaar het product uit de zon! Wil je weten waarom? Lees dan ons stukje over houdbaarheid van cosmetica>

Wil je niet rubbelen? Breng dan deze peeling dikker aan. Daar waar je verstoppingen hebt, onzuiverheden of acné, maak je je handen regelmatig nat en maak je het masker nat op die onzuivere plekken huid.