Elleebana wimperlift

Wil je graag mooie, gekrulde wimpers, maar vind je extensions net iets te veel van het goede? Dan is de wimperlift perfect voor jou! Wimperlifting is een behandeling van jouw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. Je wimpers worden gekruld en een laagje coating zorgt ervoor dat de krul minimaal 8 tot zelfs 12 weken blijft zitten.

Voordelen

Met een korte behandeltijd onderscheid de Elleebana Lift zich van alle andere lash lifting producten. Bovendien wordt de krul natuurlijker door de siloconen rod die wij gebruiken.

  • 8 tot zelfs 12 weken prachtig gekrulde wimpers
  • Veilig voor je wimpers
  • Geen wimperkrultang meer nodig!
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions
  • Een mooie, open oogopslag
  • Erg comfortabel zekerniet pijnlijk
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten en make-up is geen probleem!
  • Geschikt voor korte & lange wimpers

Behandeling
Door de silconen rods krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!
We liften je wimpers met siliconen rods, die er in verschillende maten zijn zodat de wimperlift precies geschikt is voor jouw wimpersoort en wimperlengte. Deze rods, maar ook de coating die we gebruiken, zijn niet schadelijk is voor je eigen wimpers.

Elk wimperhaartje behandelen we met een speciaal laagje coating. Door deze coating heb je ongeveer 8 tot 12 weken plezier van je gelifte wimpers en heb je je mascara en wimperkrultang niet meer nodig!

* Helaas kunnen we de wimperlifting niet toepassen bij alopecia, chemotherapie of conjunctivitis: veiligheid staat bij ons voorop. Heb je hier vragen over? Neem dan vooral even contact met ons op

Waarom Elleebana
Elleebana One Shot Lash Lift van AltijdMooi is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen.

Tarieven:

Wimperlift zonder verven €45,-

Wimperlift met verven €55

Boek onlineBoek online