Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Zoek je een schoonheidsspecialiste met veel ervaring en specialisaties? AltijdMooi Schoonheidssalon is een gezellige en professionele beautysalon aan huis, waar persoonlijke aandacht en deskundigheid centraal staan. Of je nu wilt genieten van een heerlijk ontspannen schoonheidsbehandeling, een luxe anti-age behandeling of kiest voor harsen; schoonheidssalon AltijdMooi doet er alles aan om jou weer stralend en met een perfect verzorgde huid te zien vertrekken. De kracht onze schoonheidssalon schuilt dan ook in de tijd en aandacht die ze aan jou besteden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van de donkere huid, acne, permanente make-up en Mieke Petit visagie.

Fruitzuurpeeling (5 minuten)

De fruitzuurpeeling van AltijdMooi geeft een geweldig resultaat en is geschikt voor alle huidtypen. De peeling activeert de onderste huidlaag, verjongt de huid en zorgt voor een verbetering van de stofwisseling in de huid. Het resultaat: de huid is zachter, ontwikkelt zich beter en blijft soepel.

12,50
Tienerbehandeling  (30 minuten)

Ken je dat? Pukkeltjes, mee-eters, een onzuivere huid? En weet je zelf ook niet wat je er precies aan moet doen? Dan is de tienerbehandeling van AltijdMooi precies wat je zoekt! De tienerbehandeling is een complete kennismakingsbehandeling, zodat je eens rustig kunt kennismaken met onze salon en de schoonheidsspecialiste. Kom je lekker ontspannen en genieten van een schone, stralende huid?

25,00
Tiener acné  behandeling (60 minuten)

De tienerbehandeling acné van AltijdMooi is een zuiverende en kalmerende behandeling, speciaal voor de onrustige tienerhuid.

35,00
Complete behandeling  (60 minuten)

De complete gezichtsbehandeling van AltijdMooi is echt een weldaad voor je huid. De behandeling is geschikt voor iedereen: man of vrouw, jong of oud en is geschikt voor ieder huidtype. In iets meer dan uur ziet je huid er schoon, fris en stralend uit!

37,50
Intensieve behandeling (65 minuten)

De intensieve gezichtsbehandeling van AltijdMooi is bedoeld voor de onzuivere huid. Heb je een onrustige huid met onzuiverheden en ontstekingen? Dan weet je hoe moeilijk het is om deze huid goed te verzorgen. AltijdMooi helpt je op weg! In de eerste behandeling stellen we samen een behandelplan op voor drie maanden. In drie tot vier behandelingen kunnen we je huid zichtbaar én voelbaar verbeteren. Je zult je ogen niet geloven als je het resultaat ziet!

39,50
Luxe behandeling 80 minuten

Onze luxe gezichtsbehandeling is echt een verwennerij! Het is onze populairste behandeling en dat is niet voor niets: voor de luxe gezichtsbehandeling voegen we behoorlijk wat extra’s toe aan onze complete gezichtsbehandeling. De luxe gezichtsbehandeling is perfect voor een vermoeide, grauwe huid. Het geeft de huid een echte energie-boost, zodat je er weer stralend uitziet!

49,95

Anit- ageing behandeling (80 minuten)

De anti-ageing gezichtsbehandeling van AltijdMooi is een complete gezichtsbehandeling, aangevuld voor de rijpere huid vanaf 45 jaar. Heb je last van fijne lijntjes? Een droge huid die soms wat trekkerig aanvoelt? Wil je graag dat je huid er weer wat gladder en stralender uitziet? Dan is dit de ideale behandeling voor jouw huidtype!

59,95

 

Losse behandelingen