Permanente make-up AltijdMooi

Een mooie oogopslag, zodra je wakker wordt? In de zomer bij het zwembad, met een perfect opgemaakt gezicht? Of sporten zonder dat je eyeliner uitloopt? Permanente make-up geeft het je allemaal. Ideaal voor vrouwen met een druk bestaan, maar ook de perfecte oplossing voor vrouwen met een make up allergie. Met permanente make up zie je er altijd mooi en verzorgd uit!

Wat is permanente make-up

Permanente make up (p.m.u.) is het inbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje. Het is anders dan een tatoeage: een tatoeage wordt dieper gezet en blijft echt voor altijd. Permanente make-up komt alleen in de bovenste laag van de huid en vervaagt langzaam naarmate de tijd verstrijkt.

Voor wie is permanente make-up

Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up de perfecte oplossing. Ideaal onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen: je permanente make-up blijft altijd mooi op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Ideaal dus voor mensen die:

 • Brildragend zijn en daardoor moeite hebben met het aanbrengen van make-up
 • Veel aan sport doen en vaak de sauna bezoeken
 • Geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebben
 • Er altijd verzorgd uit moeten zien (vanwege hun functie)
 • Door ziekte of andere oorzaken aan haarverlies lijden (alopecia areata).
 • Een allergie hebben voor make-up
Intake / voorbehandeling

INTAKE:

Denkt u al langer na over Permanent Make-up maar twijfelt u hoe dit er bij u uitziet?

Wij kunnen u met onze jarenlange ervaring en 100% tevredenheidsgarantie garanderen dat dit er altijd super natuurlijk en erg mooi uitziet!

Maar indien u graag alvorens u de stap neemt:
– Persoonlijk geadviseerd wilt worden over hoe een PMU behandeling in z’n werk gaat
– De P.M.U. Wenkbrauwen of Eyeliner graag eens getekend wilt zien (als proef)
– Foto’s wilt zien van reeds eerder behandelde cliënten (voor en na)
Dan is een vrijblijvende PMU INTAKE (+- 15min.)  een goede start.

VOOR DE BEHANDELING:

We beginnen onze PMU behandeling met een kennismaking. Wat zijn je verwachtingen? Wat vind je mooi en wat juist niet? Pas als het voor ons allebei duidelijk is wat we gaan doen, gaan we beginnen. Je vult dan eerst een gezondheidsverklaring in. Dit is een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat PMU in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is.

Behandeling

Een nieuwe behandeling bestaat bij schoonheidssalon AltijdMooi uit twee of drie sessies. Bij de eerste behandeling bespreken we je wensen en bepalen we samen de vorm en de kleur van je permanente make up. Natuurlijk wordt het eerst voorgetekend, en pas als het naar wens is beginnen we met pigmenteren. Met ultrafijne naaldjes die razendsnel op en neer gaan, brengen we de kleurpigmenten in de bovenste laag van de huid in.

Na behandeling

Er is voor een mooi en blijvend resultaat ALTIJD een nabehandeling nodig: je permanente make up wordt dan geperfectioneerd, zodat je er nog langer van kunt genieten!

Voor en na zorg

Er zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden voor en na het zetten van permanente make-up. Bekijk hier de instructies:

Contra indicaties

Er zijn situaties waarbij permanent make-up wordt afgeraden. In de volgende situaties is het belangrijk om eerst te overleggen met de arts voordat u een behandeling ondergaat:

 • diabetes
 • hemofilie
 • chronische huidziekte
 • contactallergie
 • immuunstoornis
 • hart- en vaatafwijkingen
 • bij het gebruik van antistollingsmiddelen
 • op plaatsen waar plastische chirurgie of radiotherapie is ondergaan
 • op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op het lichaam voordoen

Denkt u dat u een andere aandoening heeft waarbij zich mogelijk problemen kunnen voordoen tijdens de behandeling, of twijfelt u, neem dan rustig contact op.

Welke permanente make-up

Schoonheidssalon AltijdMooi heeft zich op het gebied van permanente make up gespecialiseerd in permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen. Door jarenlange ervaring en opleiding weten wij wat we doen: zo kijken we niet alleen naar de kleur die het beste bij jouw teint past, maar kiezen we ook met zorg de vorm van je permanente make up. Alles om jou er fantastisch uit te laten zien!

Overige

 • Wij zijn GGD-goedgekeurd. Bij de uitvoering van de behandelingen wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD.
 • De (ecuri)pigmenten zijn zorgvuldig gekozen en van top kwaliteit. De kleuren zijn natuurlijk en de pigmenten zijn niet-allergeen.
Tarieven