Permanente make-up

Permanente make-up

Een mooie oogopslag, zodra je wakker wordt? In de zomer bij het zwembad, met een perfect opgemaakt gezicht? Of sporten zonder dat je eyeliner uitloopt? Permanente make-up geeft het je allemaal. Ideaal voor vrouwen met een druk bestaan, maar ook de perfecte oplossing voor vrouwen met een make up allergie. Met permanente make up zie je er altijd mooi en verzorgd uit!

Wat is permanente make-up?

Permanente make up is het inbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje. Het is anders dan een tatoeage: een tatoeage wordt dieper gezet en blijft echt voor altijd. Permanente make-up komt alleen in de bovenste laag van de huid en vervaagt langzaam naarmate de tijd verstrijkt. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook als je allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make-up de perfecte oplossing. Ideaal onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen: je permanente make-up blijft altijd mooi op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente make up is ideaal voor vrouwen die:

  • Brildragend zijn en daardoor moeite hebben met het aanbrengen van make-up
  • Veel aan sport doen en vaak de sauna bezoeken
  • Geen of bijna geen wenkbrauwen meer hebben
  • Er altijd verzorgd uit moeten zien (vanwege hun functie)
  • Door ziekte of andere oorzaken aan haarverlies lijden (alopecia areata).
  • Een allergie hebben voor make-up

Meer weten over permanente make up van AltijdMooi? Neem vrijblijvend contact met ons op, of bekijk onze werkwijze voor permanente make up.