Permanente make-up behandeling

 

We beginnen onze PMU behandeling met een kennismaking. Wat zijn je verwachtingen? Wat vind je mooi en wat juist niet? Pas als het voor ons allebei duidelijk is wat we gaan doen, gaan we beginnen. Je vult dan eerst een gezondheidsverklaring in. Dit is een vragenlijst die nodig is om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen, omdat PMU in combinatie met een aantal medicijnen of ziekten niet aan te raden is.

  1. Kennismaking & gezondheidsverklaring
  2. Sessie 1: bepalen vorm en kleur
  3. Sessie 2
  4. Indien nodig sessie 3

Permanente make-up nabehandeling

Een nieuwe behandeling bestaat bij schoonheidssalon AltijdMooi uit twee of drie sessies. Bij de eerste behandeling bespreken we je wensen en bepalen we samen de vorm en de kleur van je permanente make up. Natuurlijk wordt het eerst voorgetekend, en pas als het naar wens is beginnen we met pigmenteren. Met ultrafijne naaldjes die razendsnel op en neer gaan, brengen we de kleurpigmenten in de bovenste laag van de huid in. Er is voor een mooi en blijvend resultaat een nabehandeling nodig: je permanente make up wordt dan geperfectioneerd, zodat je er nog langer van kunt genieten!

Welke permanente make-up

Schoonheidssalon AltijdMooi heeft zich op het gebied van permanente make up gespecialiseerd in permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen. Door jarenlange ervaring en opleiding weten wij wat we doen: zo kijken we niet alleen naar de kleur die het beste bij jouw teint past, maar kiezen we ook met zorg de vorm van je permanente make up. Alles om jou er fantastisch uit te laten zien!

Meer weten over permanente make up van AltijdMooi? Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze permanente make-up prijslijst!

Boek onlineBoek online