Over AltijdMooi

Allereerst wil ik mij even voorstellen. Ik ben Ingeborg van den Bogert en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Eigenlijk ben ik altijd wel een meisje-meisje geweest: al van jongs af aan hield ik van optutten. Het was dan ook voor mij een logische stap om op mijn 18e te starten met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Na deze opleiding had ik de smaak te pakken: ik deed de vervolgopleiding voor acné, werkte in een schoonheidssalon, als beautyconsulent voor verschillende merken en werkte daarna 10 jaar voor ICI Paris XL. In 2014 heb ik de sprong gewaagd en begon ik voor mezelf met mijn salon AltijdMooi.
Wat het voor mij leuk maakt is dat ik mijn ervaringen en specialisaties kan combineren. Ik ben niet alleen in de schoonheidssalon aan het werk, maar kom ook bij mensen thuis om make-up workshops te geven of bijvoorbeeld bruidsmake-up te verzorgen. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen hun zelfvertrouwen over hun uiterlijk terug te krijgen

Als schoonheidsspecialiste ben ik ervan overtuigd dat je nooit te oud bent om te leren. Daarom heb ik meerdere specialisaties en blijf ik mezelf ontwikkelen:

* Acne specialisatie 2008

* Mieke petit (visagie) 2011

* Permanente make-up 2015

* Wimperextensions 2016

* Wimperlift 2016

* Hoofdmassage 2016

* Treading (epileren met touw) 2016

Meer weten over AltijdMooi? Neem dan vooral contact op!

Fijne salon, en goede Schoonheidspecialiste die haar vak goed verstaat

joelle

Ik heb genoten van mijn behandeling bij Ingeborg! Ze is zeer professioneel en heel erg prettig in contact.
Ik kom zeker terug bij haar!

marielle

Ik heb permanente makeup wekbrauwen laten zetten en ben zeer tevreden over het resultaat. Ondanks dat het wel pijnlijk was ben ik heel blij dat ik het gedaan omdat ik mu supermooie en strakke wenkbrauwen heb. Ingeborg heeft heel veel tijd genomen om de vorm te bepalen. Net zolang tot we allebei tevreden waren. En ook bij de nabehandeling is ze doorgegaan tot ze perfect waren. Heel fijn!

mirjam