Gezichtsbehandeling

Onze kracht

Bij schoonheidssalon AltijdMooi Maarssen geven wij je graag persoonlijke aandacht en laten de behandeling “jouw” moment zijn. Onze adviezen zijn eerlijk en realistisch. Dit samen met de ontspannen sfeer in de salon, maakt elke behandeling tot een ware traktatie voor u en uw huid!

De kracht van onze huid verbeterende behandelingen is dat we werken met 1 of meerdere ampullen van het merk Levissime. Een ampul is echt een boost voor de huid, ampullen bevatten zeer hoge concentratie aan werkstoffen en zijn zo samengesteld dat ze goed door de huid worden opgenomen en volledig intrekken. Hierdoor heb je na een schoonheidsbehandeling direct resultaat!

Gezichtsbehandelingen:

Fruitzuurpeeling 5 minuten

De fruitzuur peeling van AltijdMooi geeft een geweldig resultaat en is geschikt voor alle huidtypen. De peeling activeert de onderste huidlaag, verjongt de huid en zorgt voor een verbetering van de stofwisseling in de huid. Het resultaat: de huid is zachter, ontwikkelt zich beter en blijft soepel.

Prijs: € 12,50

Tienerbehandeling 30 minuten

Ken je dat? Pukkeltjes, mee-eters, een onzuivere huid? En weet je zelf ook niet wat je er precies aan moet doen? Dan is de tienerbehandeling van AltijdMooi precies wat je zoekt! De tienerbehandeling is een complete kennismakingsbehandeling, zodat je eens rustig kunt kennismaken met onze salon en de schoonheidsspecialiste. Kom je lekker ontspannen en genieten van een schone, stralende huid?

Prijs: € 25

Tienerbehandeling acné 60 minuten

De tienerbehandeling acné van AltijdMooi is een zuiverende en kalmerende behandeling, speciaal voor de onrustige tienerhuid.

Prijs: € 35,00

Complete behandeling 60 minuten

complete behandeling, LeviSsime, AltijdMooi
De complete gezichtsbehandeling van AltijdMooi is echt een weldaad voor je huid. De behandeling is geschikt voor iedereen: man of vrouw, jong of oud en is geschikt voor ieder huidtype. In iets meer dan uur ziet je huid er schoon, fris en stralend uit!

Prijs: € 37,50

Intensieve behandeling 65 minuten

De intensieve gezichtsbehandeling van AltijdMooi is bedoeld voor de onzuiver huid. Heb je een onrustige huid met onzuiverheden en ontstekingen? Dan weet je hoe moeilijk het is om deze huid goed te verzorgen. AltijdMooi helpt je op weg! In de eerste behandeling stellen we samen een behandelplan op voor drie maanden. In drie tot vier behandelingen kunnen we je huid zichtbaar én voelbaar verbeteren. Je zult je ogen niet geloven als je het resultaat ziet!

Prijs: € 39,50

Luxe gezichtsbehandeling 80 minuten

Onze luxe gezichtsbehandeling is echt een verwennerij! Het is onze populairste behandeling en dat is niet voor niets: voor de luxe gezichtsbehandeling voegen we behoorlijk wat extra’s toe aan onze complete gezichtsbehandeling. De luxe gezichtsbehandeling is perfect voor een vermoeide, grauwe huid. Het geeft de huid een echte energie-boost, zodat je er weer stralend uitziet!

Prijs: € 49,95

Anti aging behandeling 80 minuten

De anti-ageing gezichtsbehandeling van AltijdMooi is een complete gezichtsbehandeling, aangevuld voor de rijpere huid vanaf 45 jaar. Heb je last van fijne lijntjes? Een droge huid die soms wat trekkerig aanvoelt? Wil je graag dat je huid er weer wat gladder en stralender uitziet? Dan is dit de ideale behandeling voor jouw huidtype!

Prijs: € 59,95

Boek onlineBoek online